Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik Babci Stefci smakuje najlepiej.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8022
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 354
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3505
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 632
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8022
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 354
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3505
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 632
Składniki
Wykonanie ciasta: Utrzeć żółtka z cukrami i ubijając dodawać stopniowo mleko. Następnie wsypać mąkę, proszek do pieczenia, wlać olej a na koniec połączyć ze sztywno ubitą pianą z białek. Przelać do wcześniej przygotowanej formy. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut, po upieczeniu przestudzić. Wykonanie masy serowej: Galaretki rozpuścić w ½ litra gorącej wody, ostudzić i utrzeć z twarogiem, przełożyć biszkopt i przenieść w chłodne miejsce.