Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy przepis na dobrą kiełbasę podsuszaną, prosty stary przepis.
Odsłon: 70153
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24950
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 135
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 90
Spaghetti carbonara to jedno z popularnych dań kuchni włoskiej. W oryginalnej...
Odsłon: 568
Domowy przepis na dobrą kiełbasę podsuszaną, prosty stary przepis.
Odsłon: 70153
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24950
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 135
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 90
Spaghetti carbonara to jedno z popularnych dań kuchni włoskiej. W oryginalnej...
Odsłon: 568
Składniki
Żółtka oddzielić od białek, do sera dodać żółtka, cukier zwykły i waniliowy, obydwie mąki, budyń, proszek do pieczenia wszystko razem zmiksować
Ubić kremówkę oraz białka.
Do masy dodać kremówkę i białka delikatnie wymieszać.
Do masy dodać rodzynki i wymieszać wszystko razem, wylać masę do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia piec 1.5 godziny w 180 stopniach.
Wszystkie składniki sosu pogrzać i wlać rozrobioną mąkę z małą ilością wody.