Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25704
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2694
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1314
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25704
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2694
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1314
Składniki
Żółtka oddzielić od białek, do sera dodać żółtka, cukier zwykły i waniliowy, obydwie mąki, budyń, proszek do pieczenia wszystko razem zmiksować
Ubić kremówkę oraz białka.
Do masy dodać kremówkę i białka delikatnie wymieszać.
Do masy dodać rodzynki i wymieszać wszystko razem, wylać masę do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia piec 1.5 godziny w 180 stopniach.
Wszystkie składniki sosu pogrzać i wlać rozrobioną mąkę z małą ilością wody.