Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ślimaczki z serem smakowite co nie co do zjedzenia! Dobre na szkolną przekąskę!
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 13
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 26
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 281
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 13
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 26
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 281
Składniki
Żółtka ucieramy z cukrami do białości. Dodajemy budyń ucieramy. Dodajemy porcjami ser ciągle miksując. Masę serową dzielimy na 2 części. Na jedno ciasto wykładamy połowę sera i zwijamy wzdłuż krótszego boku w rulon, następnie kroimy w kawałki około 1,5 centymetrowe. Układamy na formie wyścielonej papierem i posmarowanej tłuszczem, ciastem na formie, a nie serem. Pieczemy do 20 minut w 220 stopniach. Tak samo robimy drugie ciasto. Podawać można potrzepane cukrem pudrem.