Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ślimaczki z serem smakowite co nie co do zjedzenia! Dobre na szkolną przekąskę!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11535
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1241
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12120
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2488
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11535
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1241
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12120
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2488
Składniki
Żółtka ucieramy z cukrami do białości. Dodajemy budyń ucieramy. Dodajemy porcjami ser ciągle miksując. Masę serową dzielimy na 2 części. Na jedno ciasto wykładamy połowę sera i zwijamy wzdłuż krótszego boku w rulon, następnie kroimy w kawałki około 1,5 centymetrowe. Układamy na formie wyścielonej papierem i posmarowanej tłuszczem, ciastem na formie, a nie serem. Pieczemy do 20 minut w 220 stopniach. Tak samo robimy drugie ciasto. Podawać można potrzepane cukrem pudrem.