Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływa się w ustach,krucha i delikatna...
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2536
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 263
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4351
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2536
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 263
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4351
Składniki
mąkę wyrobić z margaryną nożem dodać pozostałe składniki ,zarobić ciasto i schłodzić min pół godziny.
Z jabłek odlać nadmiar soku.
Ciasto podzielić na dwie części jedna wyłożyć blaszkę domową-dużą posypać mąką wyłożyć jabłka przykryć drugą częścią ciasta.
Piec ok 50 min w temp.180 stopni
Zaletą tej szarlotki jest jej kruchość dzięki zastosowaniu mąki krupczatki