Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe ciastka
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17646
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15288
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5225
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9026
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17646
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15288
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5225
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9026
Składniki
Ciasto Francuskie pokroić w paski wzdłuż krótszego boku. Górną połowę ciasta posmarować dżemem i na to ułożyć plasterki banana. Złożyć na pół i docisnąć boki widelcem. Ułożyć na blaszce do pieczenia. Posmarować mlekiem i posypać z wierzchu cukrem. Piec w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku ok 15-20 minut.