Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kochani w tym przepisie chciałam Wam zaprezentować jak można wykorzystać poprzedni mój przepis na torcik herbaciano piernikowy. Więc nie będzie przepisu tylko zdjęcia a przepis wykorzystajcie z poprzedniego mojego wejścia. Torcik ten robiłam dla amatora piwa na 40 - ste urodziny. Polecam!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Zdjęcia zrobione w dwóch częściach góra i dół tortu.