Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki deser na stół wigilijny.
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 32
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 525
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 671
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 32
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 525
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 671
Składniki
Wykonanie: Płatki wsypać do niewielkiego rondelka, zalać wrzątkiem i odstawić aż zgęstnieją. Jabłka obrać, usunąć gniazdka nasienne i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, dodać jabłka, posypać cynamonem, chwilę podsmażyć aby się zrobiła marmoladka. Na dno pucharków wlać jogurt, na niego położyć gęste płatki, posypać cynamonem i polać miodem. Przykryć smażonymi jabłkami i orzechami, a boki żurawiną.