Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki deser na stół wigilijny.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1972
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1650
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2681
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1972
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1650
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2681
Składniki
Wykonanie: Płatki wsypać do niewielkiego rondelka, zalać wrzątkiem i odstawić aż zgęstnieją. Jabłka obrać, usunąć gniazdka nasienne i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, dodać jabłka, posypać cynamonem, chwilę podsmażyć aby się zrobiła marmoladka. Na dno pucharków wlać jogurt, na niego położyć gęste płatki, posypać cynamonem i polać miodem. Przykryć smażonymi jabłkami i orzechami, a boki żurawiną.