Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki deser na stół wigilijny.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40002
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 415
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 193
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 381
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9296
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40002
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 415
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 193
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 381
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9296
Składniki
Wykonanie: Płatki wsypać do niewielkiego rondelka, zalać wrzątkiem i odstawić aż zgęstnieją. Jabłka obrać, usunąć gniazdka nasienne i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, dodać jabłka, posypać cynamonem, chwilę podsmażyć aby się zrobiła marmoladka. Na dno pucharków wlać jogurt, na niego położyć gęste płatki, posypać cynamonem i polać miodem. Przykryć smażonymi jabłkami i orzechami, a boki żurawiną.