Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki deser na stół wigilijny.
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 151
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 283
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 8740
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 151
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 283
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 8740
Składniki
Wykonanie: Płatki wsypać do niewielkiego rondelka, zalać wrzątkiem i odstawić aż zgęstnieją. Jabłka obrać, usunąć gniazdka nasienne i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, dodać jabłka, posypać cynamonem, chwilę podsmażyć aby się zrobiła marmoladka. Na dno pucharków wlać jogurt, na niego położyć gęste płatki, posypać cynamonem i polać miodem. Przykryć smażonymi jabłkami i orzechami, a boki żurawiną.