Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i tani dodatek do obiadu. Serdecznie polecam.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 375
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 375
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Buraki obrać i pokroić na ćwiartki. Ugotować w lekko osolonej wodzie. Przestudzone zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Jabłko umyć i również zetrzeć. Zetrzeć też cebulę. Całość wymieszać z sokiem z cytryny, olejem, solą i cukrem.