Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i tani dodatek do obiadu. Serdecznie polecam.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7861
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1064
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13623
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7861
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1064
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13623
Składniki
Buraki obrać i pokroić na ćwiartki. Ugotować w lekko osolonej wodzie. Przestudzone zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Jabłko umyć i również zetrzeć. Zetrzeć też cebulę. Całość wymieszać z sokiem z cytryny, olejem, solą i cukrem.