Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy dodatek do obiadu:)
Buraki i marchew obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Cebulę pokroić na drobną kostkę.
Składniki połączyć razem dodając olej,sok z cytryny oraz opcjonalnie miód do smaku. Doprawić pieprzem i solą i odstawić na około godzinę do "przegryzienia" smaków" Smacznego:)
Na samoistne zajadanie lub jako dodatek do pieczonego drobiu.
Odsłon: 2750
Marchewka z groszkiem to jeden z najpopularniejszych obiadowych dodatków, któ...
Odsłon: 4780
CALZONE to nic innego jak ciasto drożdżowe nadziewane pysznym mięsnym farszem.
Odsłon: 143
Lekki, smaczny deser na letnie popołudnie. Bez cukru, z pysznych polskich tr...
Odsłon: 128
Przepyszny deser bez pieczenia z efektem ombre - w dodatku w wersji mało kalo...
Odsłon: 96
Są takie dni w lecie, kiedy ostatnią rzeczą jaką chcesz zrobić to włączenie p...
Odsłon: 119
To niezwykle prosty i smaczny deser. Orzeźwiające pomarańcze doskonale kompon...
Odsłon: 34
Kruche ciastka przełożone lekkim, puszystym kremem truskawkowym zefir smakują...
Odsłon: 51
CALZONE to nic innego jak ciasto drożdżowe nadziewane pysznym mięsnym farszem.
Odsłon: 143
Lekki, smaczny deser na letnie popołudnie. Bez cukru, z pysznych polskich tr...
Odsłon: 128
Przepyszny deser bez pieczenia z efektem ombre - w dodatku w wersji mało kalo...
Odsłon: 96
Są takie dni w lecie, kiedy ostatnią rzeczą jaką chcesz zrobić to włączenie p...
Odsłon: 119
To niezwykle prosty i smaczny deser. Orzeźwiające pomarańcze doskonale kompon...
Odsłon: 34
Kruche ciastka przełożone lekkim, puszystym kremem truskawkowym zefir smakują...
Odsłon: 51
Składniki
Buraki i marchew obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę pokroić na drobną kostkę. Składniki połączyć razem dodając olej,sok z cytryny oraz opcjonalnie miód do smaku. Doprawić pieprzem i solą i odstawić na około godzinę do "przegryzienia" smaków" Smacznego:)
Przepisy Dodatki
Dodatki
Salceson z golonki.
Dodatki
Pieczone nadzionko
Dodatki
Ciasto na pierogi bez jajka
Dodatki
Fasolka szparagowa z piekarnika
Salceson z golonki.
Salceson zrobiony jest z tylnej golonki i przednich goleni wieprzowych, salce...
Odsłon: 417
Pieczone nadzionko
Przy okazji faszerowania kurczaka przygotowałam też pieczone nadzienie. W sam...
Odsłon: 487