Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie klasyka Świąt Wielkanocnych. Musi być
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 169
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 211
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 169
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 211
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (ok 8 min. od zagotowania). Zalewamy zimną wodą, po ostudzeniu obieramy, trzemy na tarce z drobnymi oczkami. Dodajemy do nich chrzan i przyprawiamy do smaku. Przed podaniem schłodzić. Jeżeli lubimy ostre potrawy polecam dodać jajko mniej.