Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna surówka do obiadu z czerwonej kapusty.
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 8
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 329
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 426
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 230
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 366
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 8
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 329
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 426
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 230
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 366
Składniki
Wykonanie: Kapustę poszatkować chwilę podgotować w odrobinie wody. Jabłka obrać, zetrzeć na tarce, dodać do kapusty, zalać piwem i dusić na wolnym ogniu około 20 minut. Z masła i mąki zrobić zasmażkę, połączyć z kapustą i przyprawić do smaku.