Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna mizeria, znakomity dodatek do obiadu. Przepis pochodzi z 422 odcinka programu "Ewa gotuje".
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 19
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 38
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 32
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2494
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 19
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 38
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 32
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2494
Składniki
Ogórki obrać i pokroić lub poszatkować. Przyprawić solą. Posłodzić, zakwasić sokiem z cytryny, dodać posiekany koperek i wymieszać.
Podawać z oliwą lub śmietaną.