Dodatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 799 Ocena: 49637
Dodano: 22.05.2014
Odsłon: 3303
5-6 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Kapustę poszatkować (dość grubo), posolić, dodać suszony koper, zalać litrem wody. Gotować około 15 minut (od zagotowania), na 5 minut przed końcem dodać cebulę pokrojoną w piórka. Ugotowaną kapustę odcedzić, dodać skwarki ze smalczykiem, zawiesinę z mąki i wody. Kapustę pogotować jeszcze chwilkę na wolnym ogniu, doprawić pieprzem, octem i cukrem.
Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

Mamusia 23 maja 2014Zgłoś do usunięcia
trochę wygląda jak żabi skrzekOdpowiedzi: 1 ▼
2 Kto głosował? | Odpowiedz

renka 23 maja 2014Zgłoś do usunięcia
Jak kapusta to musi być pyszna,obojętnie w jakim towarzystwie -)22 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 23 maja 2014Zgłoś do usunięcia
pycha...:)22 Kto głosował? | Odpowiedz

Ewaaa 22 maja 2014Zgłoś do usunięcia
pyszotka !!!! Odpowiedzi: 1 ▼21 Kto głosował? | Odpowiedz