Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczny dodatek do obiadu , ogórki gruntowe ogólnie zielone w sosie śmietanowo - jogurtowym. Prosty , szybki i smaczny dodatek. Polecam
miska, nóż, tarka, deska, łyżka, ręcznik papierowy,
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34113
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1292
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34113
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1292
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Składniki
Ogórki po umyciu i osuszeniu obrać ze skóry ( można ze skórą jak lubicie , ja obieram), zetrzeć do miski na tarce o dużych oczkach. Śmietanę wymieszać z jogurtem naturalnym doprawić solą i pieprzem do smaku dodać do ogórków - wymieszać. Na koniec doprawić cukrem do smaku oraz octem lub jak kto woli sokiem z cytryny. Na koniec posypać - wymieszać z posiekanym koperkiem Gotowe i życzę smacznego
Ogórki w sosie śmietanowo - jogurtowym gotowe do podania.