Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli tak jak my uwielbiasz pastę jajeczną, wypróbuj jej w wersji zaproponowanej przez Piotra Ogińskiego. Dodatek suszonych pomidorów i wędzonej papryki znakomicie podkręca jej smak.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17950
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6744
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17950
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6744
Składniki
Jajka ugotuj na tardo, obierz i przełóż do dużej miski.
Szczypiorek drobno posiekaj, suszone pomidory pokrój na mniejsze części.
Jajka rozgnieć za pomocą widelca. Dodaj musztardę, majonez, olej, suszone pomidory i szczypiorek. Całość wymieszaj i dopraw do smaku solą, pieprzem oraz wędzoną papryką.
Gotową pastę jajeczną podawaj na kromce podpieczonego chleba. Przyozdób pietruszką.