Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli tak jak my uwielbiasz pastę jajeczną, wypróbuj jej w wersji zaproponowanej przez Piotra Ogińskiego. Dodatek suszonych pomidorów i wędzonej papryki znakomicie podkręca jej smak.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11187
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1197
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11734
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1383
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11187
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1197
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11734
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1383
Składniki
Jajka ugotuj na tardo, obierz i przełóż do dużej miski.
Szczypiorek drobno posiekaj, suszone pomidory pokrój na mniejsze części.
Jajka rozgnieć za pomocą widelca. Dodaj musztardę, majonez, olej, suszone pomidory i szczypiorek. Całość wymieszaj i dopraw do smaku solą, pieprzem oraz wędzoną papryką.
Gotową pastę jajeczną podawaj na kromce podpieczonego chleba. Przyozdób pietruszką.