Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite smarowidło do chleba. Idealna propozycja na pożywne, pełnowartościowe śniadanie lub kolację dla całej rodziny. Sprawdzi się również w roli dipu do krakersów czy tostów. Do tego ulubione dodatki i gotowe!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 76
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 647
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2844
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 76
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 647
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2844
Składniki
Serek wiejski przełóż do miski.
Awokado rozkrój na pół, wyciągnij pestkę. Za pomocą łyżeczki wydrąż miąższ ze środka. Dodaj do serka wiejskiego.
Składniki dopraw sokiem z połówki cytryny, solą, pieprzem i majonezem. Składniki zmiksuj blenderem na gładki krem.
Szczypiorek opłucz, drobno poszatkuj i dodaj do pasty z awokado i serka wiejskiego. Składniki wymieszaj. Gotowy dip podawaj jako dodatek do pieczywa.