Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite smarowidło do chleba. Idealna propozycja na pożywne, pełnowartościowe śniadanie lub kolację dla całej rodziny. Sprawdzi się również w roli dipu do krakersów czy tostów. Do tego ulubione dodatki i gotowe!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Serek wiejski przełóż do miski.
Awokado rozkrój na pół, wyciągnij pestkę. Za pomocą łyżeczki wydrąż miąższ ze środka. Dodaj do serka wiejskiego.
Składniki dopraw sokiem z połówki cytryny, solą, pieprzem i majonezem. Składniki zmiksuj blenderem na gładki krem.
Szczypiorek opłucz, drobno poszatkuj i dodaj do pasty z awokado i serka wiejskiego. Składniki wymieszaj. Gotowy dip podawaj jako dodatek do pieczywa.