Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite smarowidło do chleba. Idealna propozycja na pożywne, pełnowartościowe śniadanie lub kolację dla całej rodziny. Sprawdzi się również w roli dipu do krakersów czy tostów. Do tego ulubione dodatki i gotowe!
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12275
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1488
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 97
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12275
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1488
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 97
Składniki
Serek wiejski przełóż do miski.
Awokado rozkrój na pół, wyciągnij pestkę. Za pomocą łyżeczki wydrąż miąższ ze środka. Dodaj do serka wiejskiego.
Składniki dopraw sokiem z połówki cytryny, solą, pieprzem i majonezem. Składniki zmiksuj blenderem na gładki krem.
Szczypiorek opłucz, drobno poszatkuj i dodaj do pasty z awokado i serka wiejskiego. Składniki wymieszaj. Gotowy dip podawaj jako dodatek do pieczywa.