Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe oblicze pietruszki.
blender ze stopką miksującą, wysokie wąskie naczynie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8672
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8672
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Składniki najlepiej jest dać do wysokiego wąskiego naczynia i zmiksować stopką blendującą. Pesto wyjdzie bardzo gęste więc można dodać łyżkę wody filtrowanej lub z czajnika- lub dwie. Jest świetne na kanapki, do pieczywa i warzyw.
Smacznego :)