Do góry

Dodatki Przepis na:

Pieczone ziemniaki z zatarem

Pieczone ziemniaki z zatarem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2192 Ocena: 48622

Dodano:

Odsłon: 2776

Wyśmienity, aromatyczny dodatek do obiadu

Składniki

  • 600 g ziemniaków
  • 1 łyżka przyprawy Zatar
  • 1 łyżka masła ghee
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ziemniaki szorujemy, kroimy w łódki.
    Zatar mieszamy z masłem ghee.
    Całość pieczemy w 200°C przez 35 min.
    Często mieszamy.
    5 minut przed końcem pieczenia, włączamy termoobieg.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń