Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do wielu potraw. Świetnie sprawdza się np. z twarogiem, ponieważ ma rzodkiewkowy smak.
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 291
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone owinięte w chrupiący boczek to klasyczne danie w nie...
Odsłon: 3783
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 291
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone owinięte w chrupiący boczek to klasyczne danie w nie...
Odsłon: 3783
Składniki
Owoc papai przekroić wzdłuż. Nasiona papai dokładnie wybrać i umyć pod bieżącą wodą na sicie. Rozłożyć na papierowym ręczniku i pozostawić do wyschnięcia w ciepłym, przewiewnym miejscu. Muszą być dobrze wysuszone, żeby przełożyć do słoiczka. Zależnie od potrzeb używać w całości lub rozgniecione w moździerzu. Smacznego.