Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis "Kuchni włoskiej" warzywa można faszerować nie tylko mięsem.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 228
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1640
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3498
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27874
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 228
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1640
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3498
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27874
Składniki
Pomidorom ścięłam czapeczki- będą potrzebne później do przykrycia. Wydrążyłam miąższ łyżką i posiekałam.
Makaron ugotowałam lekko al dente, do schłodzonego dodałam posiekany miąższ pomidorów, łyżkę oliwy, posiekane oliwki, bazylię i natkę. Doprawiłam solą i pieprzem i dodałam jeszcze starty parmezan. Całość wymieszałam i nadziałam pomidory.
Farszu wyszło mi trochę za dużo więc dodałam też nadzienie do pieczarek. Piekłam do zrumienienia około pół godziny.
Smacznego :)