Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis "Kuchni włoskiej" warzywa można faszerować nie tylko mięsem.
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Odsłon: 2152
Ciasto wygląda bardzo elegancko, jest przepyszne, idealnie nada się na każdą...
Odsłon: 7742
Przepis dnia
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 4706
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Odsłon: 2152
Ciasto wygląda bardzo elegancko, jest przepyszne, idealnie nada się na każdą...
Odsłon: 7742
Przepis dnia
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 4706
Składniki
Pomidorom ścięłam czapeczki- będą potrzebne później do przykrycia. Wydrążyłam miąższ łyżką i posiekałam.
Makaron ugotowałam lekko al dente, do schłodzonego dodałam posiekany miąższ pomidorów, łyżkę oliwy, posiekane oliwki, bazylię i natkę. Doprawiłam solą i pieprzem i dodałam jeszcze starty parmezan. Całość wymieszałam i nadziałam pomidory.
Farszu wyszło mi trochę za dużo więc dodałam też nadzienie do pieczarek. Piekłam do zrumienienia około pół godziny.
Smacznego :)