Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Opowiadania o tych ziemniakach zaciekawiły mnie ,więc postanowiłem zrobić takie na obiad. Polecam z surówką z kiszonej kapusty. Pycha. Odsmażane na smalcu są jeszcze lepsze.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 19
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3467
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 106
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 837
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 19
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3467
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 106
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 837
Składniki
Ziemniaki obieramy i gotujemy. Kiedy będą miękkie ,odcedzamy i dodajemy mąkę-ilość zależna od rodzaju ziemniaków. Ubijamy ,podgrzewając na małym płomieniu ,tak by masą była gęsta i dokładnie wymieszana z mąką. Dużą łyżką nakładamy ziemniaki na talerze ,polewając tłuszczem z cebulką pokrojoną w kostkę.