Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i pieprzu nie są potrzebne. Bardzo szybka w przygotowaniu wigilijna potrawa.
ręczniki papierowe
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10255
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1162
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11567
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 567
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10255
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1162
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11567
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 567
Składniki
Oczyszczone pstrągi można obsypać przyprawami. Użyłam gotowego pieprzu cytrynowego, ma on kwaskową nutkę i suszony czosnek oraz sól. Ale sama sól z pieprzem też jest dobra. Rybę odstawia się na chwilę. I potem smaży na rumiano w maśle klarowanym. Najlepiej jest rybę potem odłożyć na ręczniki papierowe.
Smacznego :)