Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i pieprzu nie są potrzebne. Bardzo szybka w przygotowaniu wigilijna potrawa.
ręczniki papierowe
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10060
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2692
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1834
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 693
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3928
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10060
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2692
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1834
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 693
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3928
Składniki
Oczyszczone pstrągi można obsypać przyprawami. Użyłam gotowego pieprzu cytrynowego, ma on kwaskową nutkę i suszony czosnek oraz sól. Ale sama sól z pieprzem też jest dobra. Rybę odstawia się na chwilę. I potem smaży na rumiano w maśle klarowanym. Najlepiej jest rybę potem odłożyć na ręczniki papierowe.
Smacznego :)