Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i pieprzu nie są potrzebne. Bardzo szybka w przygotowaniu wigilijna potrawa.
ręczniki papierowe
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1031
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4435
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 456
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2915
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38754
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1031
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4435
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 456
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2915
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38754
Składniki
Oczyszczone pstrągi można obsypać przyprawami. Użyłam gotowego pieprzu cytrynowego, ma on kwaskową nutkę i suszony czosnek oraz sól. Ale sama sól z pieprzem też jest dobra. Rybę odstawia się na chwilę. I potem smaży na rumiano w maśle klarowanym. Najlepiej jest rybę potem odłożyć na ręczniki papierowe.
Smacznego :)