Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chude i pyszne mięsko w przyprawach
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 723
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 723
Składniki
Oliwę wymieszać z przyprawami (można modyfikować ich ilość do smaku), natrzeć nią oczyszczone i umyte mięso, zostawić w lodówce na co najmniej 2 godziny, a najlepiej na noc.
Mięso włożyć do szynkowara, zamknąć go zgodnie z instrukcją, włożyć do garnka z wodą i utrzymywać jej temperaturę na ok. 70-80 stopni (bez bulgotania). Gotować w ten sposób ok. 2 h. Po tym czasie pozostawić szynkowar do ostudzenia, nie otwierając go. Po całkowitym wystudzeniu wyjąć mięso i można jeść! Najlepsze jest na kanapki.