Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chude i pyszne mięsko w przyprawach
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336693
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4054
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423185
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2620
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336693
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4054
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423185
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2620
Składniki
Oliwę wymieszać z przyprawami (można modyfikować ich ilość do smaku), natrzeć nią oczyszczone i umyte mięso, zostawić w lodówce na co najmniej 2 godziny, a najlepiej na noc.
Mięso włożyć do szynkowara, zamknąć go zgodnie z instrukcją, włożyć do garnka z wodą i utrzymywać jej temperaturę na ok. 70-80 stopni (bez bulgotania). Gotować w ten sposób ok. 2 h. Po tym czasie pozostawić szynkowar do ostudzenia, nie otwierając go. Po całkowitym wystudzeniu wyjąć mięso i można jeść! Najlepsze jest na kanapki.