Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chude i pyszne mięsko w przyprawach
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 967
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4234
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 518
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 906
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3814
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 779
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 967
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4234
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 518
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 906
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3814
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 779
Składniki
Oliwę wymieszać z przyprawami (można modyfikować ich ilość do smaku), natrzeć nią oczyszczone i umyte mięso, zostawić w lodówce na co najmniej 2 godziny, a najlepiej na noc.
Mięso włożyć do szynkowara, zamknąć go zgodnie z instrukcją, włożyć do garnka z wodą i utrzymywać jej temperaturę na ok. 70-80 stopni (bez bulgotania). Gotować w ten sposób ok. 2 h. Po tym czasie pozostawić szynkowar do ostudzenia, nie otwierając go. Po całkowitym wystudzeniu wyjąć mięso i można jeść! Najlepsze jest na kanapki.