Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chude i pyszne mięsko w przyprawach
Oliwę wymieszać z przyprawami (można modyfikować ich ilość do smaku), natrzeć nią oczyszczone i umyte mięso, zostawić w lodówce na co najmniej 2 godziny, a najlepiej na noc.
Mięso włożyć do szynkowara, zamknąć go zgodnie z instrukcją, włożyć do garnka z wodą i utrzymywać jej temperaturę na ok. 70-80 stopni (bez bulgotania). Gotować w ten sposób ok. 2 h. Po tym czasie pozostawić szynkowar do ostudzenia, nie otwierając go. Po całkowitym wystudzeniu wyjąć mięso i można jeść! Najlepsze jest na kanapki.
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 94
Jest to bardzo szybka sałatka wdzięczna do zrobienia oraz bardzo smaczna i pa...
Odsłon: 132
Zapraszam na krokieciki z pieczarkami i serem. Zrobiłam je w trochę inny spos...
Odsłon: 162
Przepis na bardzo szybkie w przygotowaniu ciasto bananowe. Nie ma kto zjeść p...
Odsłon: 53
Szybkie i proste ciasto ucierane na każdą okazję. Na proszku, z odrobiną olej...
Odsłon: 57
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 94
Jest to bardzo szybka sałatka wdzięczna do zrobienia oraz bardzo smaczna i pa...
Odsłon: 132
Zapraszam na krokieciki z pieczarkami i serem. Zrobiłam je w trochę inny spos...
Odsłon: 162
Przepis na bardzo szybkie w przygotowaniu ciasto bananowe. Nie ma kto zjeść p...
Odsłon: 53
Szybkie i proste ciasto ucierane na każdą okazję. Na proszku, z odrobiną olej...
Odsłon: 57
Składniki
Oliwę wymieszać z przyprawami (można modyfikować ich ilość do smaku), natrzeć nią oczyszczone i umyte mięso, zostawić w lodówce na co najmniej 2 godziny, a najlepiej na noc.
Mięso włożyć do szynkowara, zamknąć go zgodnie z instrukcją, włożyć do garnka z wodą i utrzymywać jej temperaturę na ok. 70-80 stopni (bez bulgotania). Gotować w ten sposób ok. 2 h. Po tym czasie pozostawić szynkowar do ostudzenia, nie otwierając go. Po całkowitym wystudzeniu wyjąć mięso i można jeść! Najlepsze jest na kanapki.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1608
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2251