Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny śledzik na zakąskę i nie tylko.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31046
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5900
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31046
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5900
Składniki
Wykonanie: Śledzie pokroić na kawałki. Ocet wymieszać z piwem, olejem, zmieloną papryką, cynamonem i pieprzem do smaku. Dodać pokrojoną cebulę. Śledzie przełożyć do słoika i zalać piwną marynatą. Słoik zamknąć, wstawić do lodówki i na następny dzień podawać z pieczywem.