Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny śledzik na zakąskę i nie tylko.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 87
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1480
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2854
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 87
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1480
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2854
Składniki
Wykonanie: Śledzie pokroić na kawałki. Ocet wymieszać z piwem, olejem, zmieloną papryką, cynamonem i pieprzem do smaku. Dodać pokrojoną cebulę. Śledzie przełożyć do słoika i zalać piwną marynatą. Słoik zamknąć, wstawić do lodówki i na następny dzień podawać z pieczywem.