Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny śledzik na zakąskę i nie tylko.
Wykonanie:
Śledzie pokroić na kawałki. Ocet wymieszać z piwem, olejem, zmieloną papryką, cynamonem i pieprzem do smaku. Dodać pokrojoną cebulę. Śledzie przełożyć do słoika i zalać piwną marynatą. Słoik zamknąć, wstawić do lodówki i na następny dzień podawać z pieczywem.
Delikatne tofu w smakowitej, piwnej marynacie. Pozbawiona cholesterolu i boga...
Odsłon: 524
Kruche i soczyste steki w aromatycznej marynacie.
Odsłon: 1978
Polecam Wam naleśniki z pieczonymi jabłuszkami domowej roboty i cynamonem. Na...
Odsłon: 2127
Polecam Wam naleśniki z pieczonymi jabłuszkami domowej roboty i cynamonem. Na...
Odsłon: 2127
Składniki
Wykonanie: Śledzie pokroić na kawałki. Ocet wymieszać z piwem, olejem, zmieloną papryką, cynamonem i pieprzem do smaku. Dodać pokrojoną cebulę. Śledzie przełożyć do słoika i zalać piwną marynatą. Słoik zamknąć, wstawić do lodówki i na następny dzień podawać z pieczywem.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Młoda kapusta z boczkiem i śliwkami
Dodatki
Przysmak śniadaniowy z szynkowaru.
Dodatki
Sos grillowy brzoskwiniowy
Dodatki
Zawijane pszenne bułeczki z czosnkiem niedźwiedzim i białym serem
Młoda kapusta z boczkiem i śliwkami
Duszona młoda kapusta z dodatkiem słodkich śliwek, boczku i cebuli. Bogactwo...
Odsłon: 28
Przysmak śniadaniowy z szynkowaru.
Bardzo smaczna mielonka, idealna wędlinka na kanapki. W połączeniu z plastrem...
Odsłon: 88