Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos przez dodatek musztardy jest bardziej wytrawny a kuleczki gorczycy dodają ciekawej tekstury.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5632
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34574
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2193
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5632
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34574
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2193
Składniki
Śledzie namoczyłam na noc w wodzie, trzymałam je w lodówce. Następnego dnia dobrze odsączyłam je na sicie i pokroiłam w paseczki. Cebulę pokroiłam w kosteczkę, dodałam do majonezu z musztardą. Do sosu dodałam jeszcze pieprz. Sos wymieszałam ze śledziami.
Smacznego :)