Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos przez dodatek musztardy jest bardziej wytrawny a kuleczki gorczycy dodają ciekawej tekstury.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Śledzie namoczyłam na noc w wodzie, trzymałam je w lodówce. Następnego dnia dobrze odsączyłam je na sicie i pokroiłam w paseczki. Cebulę pokroiłam w kosteczkę, dodałam do majonezu z musztardą. Do sosu dodałam jeszcze pieprz. Sos wymieszałam ze śledziami.
Smacznego :)