Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13185
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2536
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3685
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4640
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13185
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2536
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3685
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4640
Składniki
Grzyby oczyścić ,umyć i ugotować do miękkości w osolonym wrzątku. Odcedzić. Przestudzone grzyby drobno pokroić. Słoninę zemleć w maszynce i wytopić na patelni. Dodać obraną i posiekaną cebulę ,a gdy stanie się szklista ,dorzucić grzyby. Smażyć ,aż skwarki ze słoniny staną się złociste. Ostudzić i przelać do naczynia. Wstawić do lodówki.