Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, wędlinami i rybami, a także można go podać jako dodatek do jaj.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 30
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17426
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 30
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17426
Składniki
Obrane jabłka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Wymieszać z chrzanem, majonezem i jogurtem. Doprawić cukrem do smaku.