Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już w powietrzu wiosna, więc pomału w sklepach pojawiać się będą świeże, aromatyczne i pełne soku warzywa, nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubię ten czas. Robię wtedy często świeże surówki, a dodatkiem do nich jest banalnie prosty sos koperkowy na bazie oliwy z oliwek. Warto zrobić go samemu, a nie zastępować gotowcami z paczek, wtedy mamy pewność co tak naprawdę jemy. Polecam! :)
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 718
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 153
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31346
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 432
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 718
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 153
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31346
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 432
Składniki
Koperek umyć, a następnie posiekać. W misce wymieszać oliwę z oliwek, wodę, koperek, doprawić solą i pieprzem. Smacznego :)
Smacznego :)