Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już w powietrzu wiosna, więc pomału w sklepach pojawiać się będą świeże, aromatyczne i pełne soku warzywa, nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubię ten czas. Robię wtedy często świeże surówki, a dodatkiem do nich jest banalnie prosty sos koperkowy na bazie oliwy z oliwek. Warto zrobić go samemu, a nie zastępować gotowcami z paczek, wtedy mamy pewność co tak naprawdę jemy. Polecam! :)
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Składniki
Koperek umyć, a następnie posiekać. W misce wymieszać oliwę z oliwek, wodę, koperek, doprawić solą i pieprzem. Smacznego :)
Smacznego :)