Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już w powietrzu wiosna, więc pomału w sklepach pojawiać się będą świeże, aromatyczne i pełne soku warzywa, nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubię ten czas. Robię wtedy często świeże surówki, a dodatkiem do nich jest banalnie prosty sos koperkowy na bazie oliwy z oliwek. Warto zrobić go samemu, a nie zastępować gotowcami z paczek, wtedy mamy pewność co tak naprawdę jemy. Polecam! :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Koperek umyć, a następnie posiekać. W misce wymieszać oliwę z oliwek, wodę, koperek, doprawić solą i pieprzem. Smacznego :)
Smacznego :)