Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już w powietrzu wiosna, więc pomału w sklepach pojawiać się będą świeże, aromatyczne i pełne soku warzywa, nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubię ten czas. Robię wtedy często świeże surówki, a dodatkiem do nich jest banalnie prosty sos koperkowy na bazie oliwy z oliwek. Warto zrobić go samemu, a nie zastępować gotowcami z paczek, wtedy mamy pewność co tak naprawdę jemy. Polecam! :)
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3896
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 117
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 461
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 152
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 77
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3896
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 117
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 461
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 152
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 77
Składniki
Koperek umyć, a następnie posiekać. W misce wymieszać oliwę z oliwek, wodę, koperek, doprawić solą i pieprzem. Smacznego :)
Smacznego :)