Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już w powietrzu wiosna, więc pomału w sklepach pojawiać się będą świeże, aromatyczne i pełne soku warzywa, nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubię ten czas. Robię wtedy często świeże surówki, a dodatkiem do nich jest banalnie prosty sos koperkowy na bazie oliwy z oliwek. Warto zrobić go samemu, a nie zastępować gotowcami z paczek, wtedy mamy pewność co tak naprawdę jemy. Polecam! :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13097
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1483
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14413
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5956
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13097
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1483
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14413
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5956
Składniki
Koperek umyć, a następnie posiekać. W misce wymieszać oliwę z oliwek, wodę, koperek, doprawić solą i pieprzem. Smacznego :)
Smacznego :)