Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus malinowy z mrożonych owoców, cukru pudru, cukru waniliowego i soku z cytryny. doskonale sprawdzi się do domowych wypieków lub innych słodkości. Przepis pochodzi z 419. odcinka programu "Ewa gotuje".
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2760
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1284
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 737
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 83
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2760
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1284
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 737
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 83
Składniki
Mrożone maliny wsypać na patelnię. Podgrzać. Posłodzić. Uperfumować cukrem waniliowym. Zakwasić sokiem z cytryny. Odparować.
Przetrzeć przez sito i przełożyć do słoiczka.