Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsty sos tatarski jest świetnym dodatkiem do Wielkanocnego śniadania – idealnie komponuje się z jajkami i wędlinami.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34125
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1312
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34125
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1312
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Składniki
Cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę. Sparzamy wrzątkiem, przelewamy zimną wodą i osuszamy. Ogórki, pieczarki i kapary kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy. Mieszamy z cebulą, majonezem, śmietaną i musztardą. Całość doprawiamy pieprzem do smaku. Odstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę do przegryzienia.