Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsty sos tatarski jest świetnym dodatkiem do Wielkanocnego śniadania – idealnie komponuje się z jajkami i wędlinami.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11940
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1323
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12587
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3804
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11940
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1323
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12587
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3804
Składniki
Cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę. Sparzamy wrzątkiem, przelewamy zimną wodą i osuszamy. Ogórki, pieczarki i kapary kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy. Mieszamy z cebulą, majonezem, śmietaną i musztardą. Całość doprawiamy pieprzem do smaku. Odstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę do przegryzienia.