Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnięty z książki J.Olivera,troszkę inny niż oryginał,lecz równie smaczny.Serdecznie polecam:)
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 16920
Święto zakochanych to doskonała okazja do spędzenia razem wieczoru, najlepiej...
Odsłon: 467
Błyskawiczna i smaczna zupa paprykowa, którą przygotujesz z zaledwie kilku sk...
Odsłon: 57
Kuchnia kurpiowska bazuje na produktach roślinnych – warzywach, kaszach, ziem...
Odsłon: 2694
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 16920
Święto zakochanych to doskonała okazja do spędzenia razem wieczoru, najlepiej...
Odsłon: 467
Błyskawiczna i smaczna zupa paprykowa, którą przygotujesz z zaledwie kilku sk...
Odsłon: 57
Kuchnia kurpiowska bazuje na produktach roślinnych – warzywach, kaszach, ziem...
Odsłon: 2694
Składniki
Kaszę dać do miski i zalać gorącą wodą tak by była przykryta,odstawić na 10min.by napęczniała. Ogorka,pomidora,cebulkę drobno pokroić. Natkę posiekać. Dodać do napęczniałej kaszki,czosnek przeciśnięty przez praskę ,dodać przyprawy,sok z cytryny,skorkę,listki mięty i oliwę, zamieszać.Odstawić na 10min.by smaki się przegryzły. Kaszkę podawać do pieczonych mięs lub smażonych ryb. Smacznego życzę!