Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnięty z książki J.Olivera,troszkę inny niż oryginał,lecz równie smaczny.Serdecznie polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7979
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 342
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3370
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7979
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 342
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3370
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 617
Składniki
Kaszę dać do miski i zalać gorącą wodą tak by była przykryta,odstawić na 10min.by napęczniała. Ogorka,pomidora,cebulkę drobno pokroić. Natkę posiekać. Dodać do napęczniałej kaszki,czosnek przeciśnięty przez praskę ,dodać przyprawy,sok z cytryny,skorkę,listki mięty i oliwę, zamieszać.Odstawić na 10min.by smaki się przegryzły. Kaszkę podawać do pieczonych mięs lub smażonych ryb. Smacznego życzę!