Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnięty z książki J.Olivera,troszkę inny niż oryginał,lecz równie smaczny.Serdecznie polecam:)
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 961
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7066
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 155
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 961
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7066
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 155
Składniki
Kaszę dać do miski i zalać gorącą wodą tak by była przykryta,odstawić na 10min.by napęczniała. Ogorka,pomidora,cebulkę drobno pokroić. Natkę posiekać. Dodać do napęczniałej kaszki,czosnek przeciśnięty przez praskę ,dodać przyprawy,sok z cytryny,skorkę,listki mięty i oliwę, zamieszać.Odstawić na 10min.by smaki się przegryzły. Kaszkę podawać do pieczonych mięs lub smażonych ryb. Smacznego życzę!