Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Danie to praktykujemy od lat i jest to w naszym domu tradycja. Każde spotkanie ze znajomymi czy rodziną musi w swym menu zwierać to danie. Gwarantujemy, że ten przepis będzie gościł na Waszych stolach już na zawsze. Zachęcamy do odwiedzenia naszego kanału YT Kaukaskie Gotowanie z Lilith, gdzie prezentujemy przepis krok po kroku. Życzymy smacznego. Lilth i Paweł
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28500
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28500
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
Warzywa są najpierw grilowane w bardzo wysokiej temperaturze. Później są obierane i przygotowywane do dalszej obróbki cieplnej. Po obraniu warzyw ze skórki są one krojone( bardziej siekane). Na rozgrzane masło dodajemy pokrojoną cebule i szklimy ją na złoty kolor. Przekładamy posiekane warzywa do garnka i dusimy w między czasie dodając wszystkie pozostałe przyprawy. Zachęcamy do wypróbowania tego przepisu. Smacznego. Pozdrawiamy Lilith i Paweł