Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Turecki napój do grillowanych dań mięsnych, najlepszy w upały.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5355
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11784
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5355
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11784
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Składniki
Trzeba energicznie wymieszać jogurt z wodą doprawić szczyptą soli i lub dwiema. Napój idealnie nadaje się na upały. Najsmaczniejsza jest podstawowa wersja, niektórzy dodają mięte lub nawet roztarty czosnek, ale z czosnkiem to się nawet nigdy nie spotkałam. Najsmaczniejszy jest do popijania kofty lub kebaba.
Smacznego :)