Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Turecki napój do grillowanych dań mięsnych, najlepszy w upały.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 303
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 303
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Trzeba energicznie wymieszać jogurt z wodą doprawić szczyptą soli i lub dwiema. Napój idealnie nadaje się na upały. Najsmaczniejsza jest podstawowa wersja, niektórzy dodają mięte lub nawet roztarty czosnek, ale z czosnkiem to się nawet nigdy nie spotkałam. Najsmaczniejszy jest do popijania kofty lub kebaba.
Smacznego :)