Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leniwa, słoneczna, czerwcowa niedziela. Truskawki czerwienią się na krzakach i kuszą zapachem. Jak tu nie zrobić pachnącego latem koktajlu truskawkowego? Więc do dzieła! Z podanych składników wyszły 4 szklanki koktajlu.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 654
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 136
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 199
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 654
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 136
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 199
Składniki
Truskawki myję pod bieżącą wodą, obieram z szypułek i w wysokim naczyniu miksuję blenderem. Potem dodaję oba cukry i maślankę i znów miksuję aż składniki dobrze się połączą.
2. Koktajl schłodzić w lodówce i od razu podawać. Najlepiej smakuje bowiem świeży.