Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki bo nie wymaga gotowania truskawek, wystarczy zaparzyć je w gorącej wodzie. Do tego dolewamy napar z mięty.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112869
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 159
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 373
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 407
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 727
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112869
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 159
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 373
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 407
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 727
Składniki
Świeże listki mięty i truskawki dobrze opłukać. Limonkę wyparzyć. Zagotować wodę w czajniku, 200 ml wrzątku zalać miętę, 600 ml przelać do dzbanka z sokiem i plasterkami limonki, dodać 2,5 łyżeczki miodu i truskawki. Po około 7-10 minutach dolać zaparzoną miętę, napój gotowy, można ewentualnie dosłodzić miodem.