Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 135
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 135
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Składniki
Brokuły podzielić na różyczki, sparzyć we wrzątku i ochłodzić w zimnej wodzie. Jajka wymieszać z mąką i 0,5 szklanki piwa. Dobrze wymieszać i dolać piwa do konsystencji gęstej śmietany. Maczać brokuły w cieście i smażyć na głębokim tłuszczu. Podawać z sosami majonezowymi.