Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2895
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 864
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2415
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6693
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2895
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 864
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2415
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6693
Składniki
Brokuły podzielić na różyczki, sparzyć we wrzątku i ochłodzić w zimnej wodzie. Jajka wymieszać z mąką i 0,5 szklanki piwa. Dobrze wymieszać i dolać piwa do konsystencji gęstej śmietany. Maczać brokuły w cieście i smażyć na głębokim tłuszczu. Podawać z sosami majonezowymi.