Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 30
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 97
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 22
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 35
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 30
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 97
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 22
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 35
Składniki
Pokrój bekona na małe kawałeczki i wrzuć na rozgrzaną patelnię. Kiedy bekon już będzie chrupki dodaj pokrojony na małe kawałeczki brokuł. Zmniejsz ogień i dolej wody. Duś do momentu, aż brokuł nie będzie ugotowany. Dodaj trochę soli do smaku. Podawaj jeszcze gorące.