Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 461 Ocena: 6767
Dodano: 27.06.2020
Odsłon: 6797
1-2 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Ugotowane lub upieczone buraki obrać ze skórki i pokroić na cienkie plastry. Ułożyć je w koło na talerzu tak, aby częściowo jedne przykrywały drugie. Do środka dać umytą rukolę. Posypać podprażonymi orzechami i pestkami dyni. Następnie pokruszyć serek. Z podanych składników przygotować dressing i całość skropić. Można od razu podawać.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

fafiatko 29 czerwca 2020Zgłoś do usunięcia
To danie chodzi za mną od dawna, wyglada pięknie i pysznie! Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

KulinarnaChwila 28 czerwca 2020Zgłoś do usunięcia
Pyszotka:) Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz