Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska. Warta polecenia.
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 37
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 165
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1381
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 37
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 165
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1381
Składniki
Ugotowane lub upieczone buraki obrać ze skórki i pokroić na cienkie plastry. Ułożyć je w koło na talerzu tak, aby częściowo jedne przykrywały drugie. Do środka dać umytą rukolę. Posypać podprażonymi orzechami i pestkami dyni. Następnie pokruszyć serek. Z podanych składników przygotować dressing i całość skropić. Można od razu podawać.