Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i niesamowicie smaczne danie. Moze byc dodatkiem do miesa, albo np. szybka kolacja na cieplo.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30906
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4263
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1131
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30906
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4263
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1131
Składniki
Plastry bekonu przekroic na polówki, cebulke pokroic na spore kawalki. Gruszki obrac i pokroic . Bekon smazymy az bedzie chrupiacy, pod koniec dodajemy na chwile gruszki. Wyjmujemy z patelni i w tym samym tluszczu smazymy cebulke, dodajemy rosól i wino. Redukujemy plyn, doprawiamy sola i pieprzem. Mieszamy bekon z cebulkami
Podajemy jako osobne danie lub dodatek do miesa.