Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo aromatyczna i prosta przekąska inspirowana kuchnią Ameryki Południowej. Przepis na nią Ewa Wachowicz zaprezentowała w 443. odcinku programu "Ewa Gotuje".
Rybę pokroić w bardzo drobną kostkę. Przełożyć do miseczki. Dorzucić posiekaną papryczkę chili – bez pestek. Dodać drobno pokrojony czosnek i posiekaną kolendrę. Przyprawić solą i wymieszać. Skropić sokiem z limonek oraz oliwą i jeszcze raz wymieszać.
Przykryć i wstawić do lodówki na minimum 3 godziny. Podawać na grzankach.
Cudowny dodatek do kawy. Świetnie smakują podawane z sosem czekoladowym, opró...
Odsłon: 4028
Caldo verde czyli zielona zupa. W oryginalne podawana jest z czarna kapustą,...
Odsłon: 584
Marynowana czerwona kapusta to świetna surówka do obiadu albo sałatka na gril...
Odsłon: 14
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 19
Marynowana czerwona kapusta to świetna surówka do obiadu albo sałatka na gril...
Odsłon: 14
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 19
Składniki
Rybę pokroić w bardzo drobną kostkę. Przełożyć do miseczki. Dorzucić posiekaną papryczkę chili – bez pestek. Dodać drobno pokrojony czosnek i posiekaną kolendrę. Przyprawić solą i wymieszać. Skropić sokiem z limonek oraz oliwą i jeszcze raz wymieszać.
Przykryć i wstawić do lodówki na minimum 3 godziny. Podawać na grzankach.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Sałatka z gruszek i papryki
Przekąski
Sałatka z ananasa i pomidorów
Przekąski
Smażona cukinia do obiadu
Przekąski
Ekspresowe roladki z tortilli z rzodkiewką i szczypiorkiem
Sałatka z gruszek i papryki
Delikatna i smaczna sałatkę na przekąskę dla niespodziewanych gości.
Odsłon: 26
Sałatka z ananasa i pomidorów
Delikatna i smaczna sałatka do obiadu.
Odsłon: 36