Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo aromatyczna i prosta przekąska inspirowana kuchnią Ameryki Południowej. Przepis na nią Ewa Wachowicz zaprezentowała w 443. odcinku programu "Ewa Gotuje".
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118086
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8411
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3117
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2139
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1545
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118086
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8411
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3117
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2139
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1545
Składniki
Rybę pokroić w bardzo drobną kostkę. Przełożyć do miseczki. Dorzucić posiekaną papryczkę chili – bez pestek. Dodać drobno pokrojony czosnek i posiekaną kolendrę. Przyprawić solą i wymieszać. Skropić sokiem z limonek oraz oliwą i jeszcze raz wymieszać.
Przykryć i wstawić do lodówki na minimum 3 godziny. Podawać na grzankach.