Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska na szczególną okazję.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8067
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8067
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać, wydrążyć z miąższu i pestek i odstawić.
W między czasie namoczyć bułkę, po chwili odcisnąć i wymieszać z mięsem. Dodać jajko, przyprawy do smaku i natkę pietruszki.
Napełnić farszem mięsnym przygotowaną dynię.
Ułożyć na posmarowanej tłuszczem blaszce i piec w nagrzanym piekarniku do 190 stopni około 1 godziny.