Do góry

Przekąski Przepis na:

Dynia pieczona z farszem mięsnym.

Dynia pieczona z farszem mięsnym.

Autor:

Przepisów i artykułów: 2442 Ocena: 16377

Dodano:

Odsłon: 1685

Super smaczna przekąska na szczególną okazję.

Składniki

1-2 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Dynia pieczona z farszem mięsnym.

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Dynię obrać, wydrążyć z miąższu i pestek i odstawić.

  2. W między czasie namoczyć bułkę, po chwili odcisnąć i wymieszać z mięsem. Dodać jajko, przyprawy do smaku i natkę pietruszki.

  3. Napełnić farszem mięsnym przygotowaną dynię.

  4. Ułożyć na posmarowanej tłuszczem blaszce i piec w nagrzanym piekarniku do 190 stopni około 1 godziny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń