Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 05-09-2011
Znakomite!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5018
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13560
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5878
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7638
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5018
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13560
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5878
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7638
Składniki
Z ugotowanego udka kurczaka zdjęłam mięso i drobno je pokroiłam. Kapustę kwaszoną mocno odcisnęłam i drobno pokroiłam. Cebulę posiekałam i podsmażyłam na oliwie. Wszystkie składniki wymieszałam, dodałam starty żółty ser i dużo pieprzu, szczyptę soli. Farsz nakładałam na kawałki ciasta francuskiego, które zawijałam w pasztecik. Po wierzchu posypałam sezamem. Piekłam w 220 stopniach przez 15 minut.