Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka przekąska,robi się w kilka chwil i tak samo potem znika:)
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Ciasto francuskie podzielić na kwadraty. Na każdy kwadrat położyć platerek pomidora,szynki,pieczarki i fenkuła pokrojonego w kostkę. popieprzyć i posolić.
Przykryć plasterkami sera żółtego i cammeberta. Dać do nagrzanego piekarnika do 200st. Zapiec do rozpuszczenia serów. Gotowe posypać zieloną cebulką.
Smacznego życzę!