Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka przekąska,robi się w kilka chwil i tak samo potem znika:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231893
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231893
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Składniki
Ciasto francuskie podzielić na kwadraty. Na każdy kwadrat położyć platerek pomidora,szynki,pieczarki i fenkuła pokrojonego w kostkę. popieprzyć i posolić.
Przykryć plasterkami sera żółtego i cammeberta. Dać do nagrzanego piekarnika do 200st. Zapiec do rozpuszczenia serów. Gotowe posypać zieloną cebulką.
Smacznego życzę!