Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Francuskie ślimaczki z serem i szynką to szybka przekąska na imprezę.
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2180
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9759
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3486
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6869
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2180
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9759
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3486
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6869
Składniki
Ketchup mieszamy z majonezem i przyprawami. Smarujemy płat ciasta francuskiego. Następnie wykładamy ser i szynkę. Zawijamy w rulon i kroimy na 2 cm plastry. Wykładamy na natłuszczoną blaszkę piekarnikową. Pieczemy 30-35 minut w 190 stopniach. Podajemy z ulubionymi sosami jako przekąskę na ciepło lub zimno. Smacznego ;)