Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Francuskie ślimaczki z serem i szynką to szybka przekąska na imprezę.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 910
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23008
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15421
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 910
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23008
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15421
Składniki
Ketchup mieszamy z majonezem i przyprawami. Smarujemy płat ciasta francuskiego. Następnie wykładamy ser i szynkę. Zawijamy w rulon i kroimy na 2 cm plastry. Wykładamy na natłuszczoną blaszkę piekarnikową. Pieczemy 30-35 minut w 190 stopniach. Podajemy z ulubionymi sosami jako przekąskę na ciepło lub zimno. Smacznego ;)