Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo efektowny, a jednocześnie prosty i oczywiście smaczny sposób podania serka camembert.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3863
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 441
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3863
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 441
Składniki
Na talerzu układamy pokrojony liść sałaty lodowej. Posypujemy listkami rukoli. Układamy jeżyny i maliny. Serki przez chwilę grillujemy. Ja sprawdzam lekko naciskając palcem, czy serek jest już płynny w środku. Miód mieszam ze zmiksowanym chili i solą. Gorący serek układamy na sałatce. Camembert smarujemy sosem miodowym.
Ja akurat użyłam mrożonych leśnych, malin i jeżyn. Jeśli też używacie mrożonych owoców - nie rozmrażajcie ich wcześniej. Wystarczy, że trochę się rozmrożą podczas grillowania serka. Zimne owoce, będą ciekawym kontrastem dla gorącego i płynnego wnętrza camemberta.