Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33525
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 125
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 245
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33525
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 125
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 245
Składniki
Pomidory i cebulę bardzo drobno posiekać. Z papryczki chilli usunąć pestki, posiekać i dodać do pomidorów i cebuli. Wycisnąć sok z limonki dodać do reszty. Z awokado wyjąć pestki i zgnieść je na miazgę, dodać do miski. Dodać kminek, oliwę oraz sól. Wymieszać. Gotowe!