Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 111
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 71
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 179
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 317
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 111
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 71
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 179
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 317
Składniki
Pomidory i cebulę bardzo drobno posiekać. Z papryczki chilli usunąć pestki, posiekać i dodać do pomidorów i cebuli. Wycisnąć sok z limonki dodać do reszty. Z awokado wyjąć pestki i zgnieść je na miazgę, dodać do miski. Dodać kminek, oliwę oraz sól. Wymieszać. Gotowe!