Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe białe kiełbaski to wyjątkowa uczta dla podniebienia, idealna na każdą okazję. Te delikatne, białe kiełbaski zachwycają nie tylko swoim wyglądem, ale również bogactwem smaku, który sprawia, że są niezapomnianym doświadczeniem kulinarnej podróży. Ich przygotowanie jest niezwykle proste, ale rezultat zawsze jest imponujący. Kiełbaski te charakteryzują się delikatną, aksamitną teksturą i subtelnym aromatem, który błyszczy dzięki starannie dobranym przyprawom
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15054
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2106
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8846
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15054
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2106
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8846
Składniki
1. Zacznij od obierania cebuli i pokrojenia jej w piórka. Następnie układaj pokrojoną cebulę na dnie naczynia żaroodpornego. 2. Teraz przystąp do przygotowania kiełbasek. Nacinaj je nożem w kratkę, ale nie przecinaj całkowicie - ma to pomóc w lepszym wchłanianiu się aromatów podczas pieczenia. Układaj kiełbaski na cebuli w naczyniu.
3. W osobnym naczyniu wymieszaj śmietanę z obiema musztardami, miodem, chrzanem i pieprzem. Upewnij się, że składniki są dokładnie połączone.
4. Polej przygotowanym sosem kiełbaski i cebulę w naczyniu żaroodpornym. Staraj się równomiernie rozprowadzić sos na całej powierzchni.
5. Umieść naczynie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C i piecz przez około 30 minut, aż kiełbaski będą dobrze dopieczone, a cebula miękka i aromatyczna. 6. Gdy danie jest gotowe, wyjmij je z piekarnika. Przed podaniem możesz udekorować je plasterkami pomidora, dodając świeżości i koloru. 7. Podawaj kiełbaski z pieczywem, które świetnie zrównoważy smak i teksturę dania. 8. Gotowe danie, życzymy smacznego!