Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasie imprezy możesz zaserwować gościom nudne przekąski, takie jak chipsy i paluszki. Możesz też wykazać się kreatywnością i podać coś, co na długo zapadnie wszystkim w pamięć. Te imprezowe kanapeczki lepiej przygotować w większej ilości - ekspresowo znikają z talerzy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Pokrój bagietkę na kanapeczki. Każdą posmaruj cienką warstwą masła.
Przygotuj kanapeczki. Na każdą z nich wyłóż najpierw zieloną sałatę, potem plastry camemberta, plastry szynki i połowę ugotowanego jajka. Kanapeczki sprawdzą się idealnie jako część zimnej płyty na domowych imprezach.