Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób, na przekąskę.
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 64
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 143
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 402
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 257
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 64
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 143
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 402
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 257
Składniki
1. Berlinki nacinamy wzdłuż.
2. Kroimy ser w cienkie paski.
3. Paprykę również w cienkie paski.
4. Wkładamy w kiełbasę po pasku sera.
5. Następnie po pasku papryki.
6. Ciasto kroimy wzdłuż tak żeby powstało nam 10 pasków.
7. Owijamy berlinki.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9. Smarujemy białkiem.
10. Zapiekamy 15 minut w 180 ̊C. 11. Przekąska gotowa. 12. Smacznego.