Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób, na przekąskę.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2702
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1303
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2702
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1303
Składniki
1. Berlinki nacinamy wzdłuż.
2. Kroimy ser w cienkie paski.
3. Paprykę również w cienkie paski.
4. Wkładamy w kiełbasę po pasku sera.
5. Następnie po pasku papryki.
6. Ciasto kroimy wzdłuż tak żeby powstało nam 10 pasków.
7. Owijamy berlinki.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9. Smarujemy białkiem.
10. Zapiekamy 15 minut w 180 ̊C. 11. Przekąska gotowa. 12. Smacznego.