Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta przystawka o dość nietypowym wyglądzie. Jest bardzo smaczna i niedroga w przygotowaniu a dodatkowo fajnie się prezentuje. :) Doskonała na świąteczny stół lub kolację.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1019
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 123
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4530
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1019
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 123
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4530
Składniki
Zacznijmy od namoczenia śledzi w wodzie. Następnie należy obrać i umyć ziemniaki oraz marchewkę. Warzywa gotować do miękkości.
Jajko ugotować na twardo. Wszystkie składniki pokroić i wymieszać wraz z majonezem i przyprawami.
Jabłka przekroić na pół i wydrążyć. Wydrążone jabłka dodać do sałatki.
Jabłka napełnić sałatką i ozdobić natką. Smacznego! :)